Minikonfirmander | Adventskirken

Minikonfirmander

Til minikonfirmand vil  jeres børn møde og lære kirke og kristendom at kende. Vi lægger vægt på oplevelse, samvær og samtale. Vi fortæller bibelhistorier, synger, leger, dramatiserer, tegner, maler, beder, går på opdagelse i kirken m.m. Efterårets tema er ”Fadervor”, hvor de vigtigste elementer i kristendommen gennemgås.

Børnene undervises af kirke- og kulturmedarbejder Simon Grønne-Grann, samt et par unge frivillige. Derudover er vores præst Erik Meier Andersen med nogle af gangene.

Hvor?
Undervisningen foregår i Adventskirken, Sallingvej 90. Børnene bliver hentet i deres fritidsordninger eller på skolen fra Katrinedals og Kirkebjerg skole. Når vi kender børnenes skema får I mere præcis besked.

Hvornår?
Undervisningen foregår på tirsdage kl. 15.00-17.00 (undtagen efterårsferien) – første gang er 28. august.
Derudover er der 2-3 familiegudstjenester i forløbet, hvor minikonfirmanderne gerne skal deltage med deres familier.
Den ene er vores høstgudstjeneste 2. september, hvor vi bagefter har hoppepude og aktiviteter.
Den anden er vores luciagudstjeneste 16. december, hvor minikonfirmanderne skal gå Lucia.
Derudover regner vi med at lægge en familiegudstjeneste en fredag fra 17.00-18.00 med efterfølgende spisning.

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Simon på simon@adventskirken.dk eller 28 26 73 25.

Hvis du vil tilmelde dit barn, skal du sende en mail til Simon med følgende oplysninger:

---------------------------------------
Barnets navn,
Barnets skole,
Barnets klasse,
Barnets fritidsordning,
Barnets adresse,
forældres navn,
forældres telefon,
forældres mail,

Må vi bruge billeder af barnet på hjemmeside/kirkeblad?
Er der noget særligt, vi skal vide om jeres barn?
------------------------------------------------------

Vi håber rigtig meget at se jeres barn til minikonfirmand!