Kirken er åben | Adventskirken

Kirken er åben

Udgivet ons d. 20. maj 2020, kl. 12:17
Nyheder

Efter to meget lange måneder, er kirken atter åben for gudstjenester, andagter og andagtssøgende.

Genåbningen sker naturligvis under særlige omstændigheder: Der må maksimalt være 50 deltagere ved gudstjenester med to meters afstand mellem hver enkelt person.

Der er håndsprit ved indgangene, som vi beder alle om at benytte sig af, inden de træder ind i kirkerummet.

Vi fortsætter med at følge situationen nøje og opdaterer vores retningslinjer i overensstemmelse med myndighedernes anvisinger. Der kan således ske ændringer i vores planer - vi håber på forståelse herfor.

Du kan holde dig opdateret på vores facebook profil samt her på hjemmesiden, hvor du kan se tidspunkter for vores arrangementer under kalenderen.

Ophavsret: