Gudstjeneste | Adventskirken

Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Erik Meier Andersen og Camilla Diderichsen
Gudstjeneste

Adventssøndagen indvarsler et nyt kirkeår og samtidig begyndelsen på ”nedtællingen” til juleaften. Vi tænder det første lys i adventskransen, og synger smukke adventssalmer i selskab med Adventskoret. Begge sognets præster medvirker.
Efter gudstjenesten bliver der budt på lidt godt for ganen, samt en fernisering med smukke julekrybber.
Der vil også være mulighed for at kikke nærmere på ”Strikkedamernes” flotte julebod med mange smukke effekter, der sælges til fordel for Adventskirkens julehjælp og menighedspleje. Skulle man i øvrigt selv være indehaver af en julekrybbe og har man lyst til at få den udstillet i kirkens lokaler, så kan man henvende sig til menighedsrådsmedlem Mia Skadegaard Thorkenholdt eller til kirkens kontor.