Familie- og høstgudstjeneste | Adventskirken

Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Camilla Diderichsen og Erik Meier Andersen
Familie- og høstgudstjeneste

Denne søndag holder vi høstgudstjeneste med besøg af spillemand der akkompagnerer os til de smukke høstsalmer. Under gudstjenesten er der ’børnehjørne’ hvor vi går i haven og maler.

I forlængelse af gudstjenesten afholdes den årlige menighedsdag. Vi spiser frokost sammen (kold kartoffelsalat og frikadeller/vegedeller) og repræsentanter fra kirken fortæller om, hvad der sker i Adventskirken. Der vil ligeledes være mulighed for at gå en tur i kirkens nyanlagte klosterhave.

Hoppepuden vil være pustet op, så børnene har mulighed for at hygge sig i haven.

Frokost, kaffe og kage er gratis. Øl og vand koster 10 kr. og et glas vin 15. kr.