Gudstjeneste | Adventskirken

Dato Søndag d. 14. august 2022, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Camilla Diderichsen

Efter gudstjenesten er der fernisering:

Brønshøj Gruppen udstiller i Adventskirken i august og september 2022.

"Vi er en gruppe af malere og grafikere, der arbejder med forskellige former for kunstneriske udtryk og temaer. I forbindelse med udstillingen i Adventskirken har nogen af os forholdt os til temaet ”Jord og himmel”, med afsæt i kirkens altertavle.

Når man maler, kan det komme til udtryk på mange forskellige måder, - faktisk kan vi slet ikke lade være med det.

Brønshøj Gruppen dannedes i efteråret 2016. Vi er en gruppe seriøse malere, der begejstres af at skabe billeder, som andre kan få glæde af og udfordres ved.

I Adventkirken er Mogens Elgaard gæsteudstiller med foto og Laura Sommer med keramik

Tidligere har gruppen udstillet i Pilegården og i Kedelhallen på Frederiksberg, Bellahøjkirke, Brønshøj Bibliotek, et par cafeer plus en lang række separate udstillinger". Se detaljerne på gruppens website: https://sites.google.com/view/bronshojgruppen/startside