Sorggruppe | Adventskirken

Dato Onsdag d. 9. februar 2022, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Vanløse Kirke, Ålekistevej 154, 2720 Vanløse
Sorggruppe

Til dig der har mistet. I Advent, Grøndal, Hyltebjerg og Vanløse sogne.

Mange efterladte oplever, at andre ikke ved, hvordan de har det, hvis de ikke selv har prøvet at miste.
Derfor kan der være lindring og trøst i at mødes og tale med andre, som har erfaringen af tab i nær erindring.
I sorggruppen mødes vi, og deler det, som er svært, og som tynger efter et dødsfald.
Vi lægger vægt på, at gruppen er et trygt og fortroligt rum, hvor vi støtter og lytter til hinanden. Vi afslutter mødet med en kort andagt i kirkerummet.

Hvor og hvornår  Sorggruppen mødes i Vanløse Kirke, Ålekistevej 154 kl. 10-12. følgende datoer:  5. januar, 26. januar, 9. februar, 23. februar og 9. marts.

Det er sognepræst Pia Mi Ran Poulsen, Vanløse Kirke og sognepræst Tine Vængtoft Kristensen, Grøndalskirken, der varetager sorggruppen.

Tilmelding og yderligere oplysninger  Pia: pmp@km.dk - 23847775  Tine: tik@km.dk - 20485220.