Film i Kirken "Minari" vises i Grøndalskirken | Adventskirken

Dato Torsdag d. 29. september 2022, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Film i Kirken "Minari" vises i Grøndalskirken

Film i Kirken er et samarbejde mellem Grøndalskirken og Adventskirken. Vi ser film i de to kirker - og giver os tid til at snakke om, hvad vi har oplevet.

Vi ser filmen på et stort lærred, og værket introduceres kort. Til slut har vi tid til at tale sammen, om det vi har set. Der serveres vin, øl, kaffe og snacks. Det er gratis, og alle er velkomne. Aftenen begynder kl. 19 og slutter senest kl. 22.

Aftenens film: Minari
Spillefilm fra 2020
Filmen introduceres af Ulla Toft

Jacob og Monica har forladt Korea for at søge lykken i USA. Efter et par år med hårdt arbejde i Californien køber de et stykke land i Arkansas, hvor Jacob vil forsøge at etablere en farm. Monica er ikke begejstret over at skulle begynde en ny tilværelse i en faldefærdig husvogn midt i ingenting, så hun ser frem til, at hendes mor snart ankommer fra Korea for at bo hos dem og hjælpe med børnene. Da den excentriske og storbandende kvinde ankommer, vender det op og ned på den lille familie. Filmen er en fortælling om, hvordan en særpræget familie kan finde fælles styrke og måske virkeliggøre den amerikanske drøm. Filmen har vundet flere priser og været nomineret til seks Oscars.