Film i Kirken "Alletiders kvinder" vises i Grøndalskirken | Adventskirken

Dato Torsdag d. 24. november 2022, kl. 19:00
Sted Grøndalskirken, Hulgårdsvej 2, 2400 København NV
Film i Kirken "Alletiders kvinder" vises i Grøndalskirken

Film i Kirken er et samarbejde mellem Grøndalskirken og Adventskirken. Vi ser film i de to kirker - og giver os tid til at snakke om, hvad vi har oplevet.

Vi ser filmen på et stort lærred, og værket introduceres kort. Til slut har vi tid til at tale sammen, om det vi har set. Der serveres vin, øl, kaffe og snacks. Det er gratis, og alle er velkomne. Aftenen begynder kl. 19 og slutter senest kl. 22.

Aftenens film: Alletiders kvinder
Spillefilm fra 2016
Filmen introduceres af Carina Gosmer Andersen

Dorothea bor alene sammen med sin teenagesøn, Jamie. I huset bor også mekanikeren William, punk-kunstneren Abbie og så er der den rebelske nabopige Julie. Kort sagt- Jamie er omgivet af stærke kvinder, og Dorothea er bekymret for, om det vil lykkes ham at blive en rigtig mand uden et ordentligt mandeforbillede. Filmen blev nomineret til en Oscar for Bedste originale manuskript.