Forfatteraften i Grøndalskirken | Adventskirken

Forfatteraften i Grøndalskirken

Dato Tirsdag d. 17. januar 2023, kl. 18:30
Sted Grøndalskirken, Hulgårdsvej 2, 2400 København NV

Denne aften får vi besøg af den verdenskendte professor, arkitekt og Vanløseborger Jan Gehl der har arbejdet med menneskers trivsel og har sat sit præg på byer over hele verden fra København til Sydney, New York og Moskva.

Han er stifter af arkitektvirksomheden Gehl Architects og har i 40 år desuden undervist og forsket på Kunstakademiets Arkitektskole. Hans bøger, 'Livet mellem husene' og 'Byer for mennesker' er oversat til 40 sprog og bruges verden over som lærebøger om godt bymiljø.

Fællesskabet om byen, byens fællesrum og livet mellem husene bliver emnet for aftenens foredrag.

Efter de florissante 60’ere med betonboligblokke og bilinvasion fulgte den store danske miljødebat. Både boligbyggeriet og byplanlægningen kom under skarp kritik. Nu skulle der bygges byer og boliger for mennesker. Hvordan gik det så?

50 år efter udgivelsen af sin første bog ”Livet mellem husene” i 1971 ser Jan Gehl tilbage – og fremad. Hvad skete der? Hvor står vi? Og hvor er udviklingen på vej hen?

Vi mødes kl. 18.30 for at spise tapas og drikke et glas vin. Herefter holder aftenens indbudte forfatter et oplæg med en indskudt pause undervejs. Pris: 75 kr. - billetter købes hos Dahls Bøger, Godthåbsvej 227