Temaaften, Paula Larrain | Adventskirken
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Temaaften, Paula Larrain

14
NOV

Dato Torsdag d. 14. november 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Ringet op af Helligånden

Paula Larrain er meget åben og kun delvis dogmatisk omkring hendes tro

Sidste år indgik Paula Larrain i et samarbejde med radiovært og forfatter Anders Laugesen om P1´s trosprogram "De højere magter ".

I samtaler med mennesker, der har oplevet alt fra mirakler til trosoplevelser, har de sat fokus på de åndelige strømninger, der kendetegner vores tid.

Men Paula siger selv, at hun har oplevet mirakler. Som ung ateist for godt 15 år siden, fik hendes nevø pludseligt hjertestop. Lægerne regnede ikke med, at barnet ville vågne, og havde opgivet oplivningsforsøg. Men pludselig skete det – drengen vendte tilbage til livet! Lægerne var målløse og sagde, at det trodsede al deres viden og erfaring, og at de ingen andel havde i drengens overlevelse – det var et rent mirakel!

Paula siger i denne forbindelse om sig selv, som optakt til radioprogrammet: "Jeg tror på Gud og hans søn Jesus. Derfor er jeg kristen, men som jeg også giver udtryk for i programmet, er jeg som menneske meget åben og kun delvis dogmatisk omkring min tro".

I Kristeligt Dagblad fra 8. juni 2019 siger Paula Larrain bl.a., at hun vil beskrive sin tro som at være vendt hjem efter lang tids søgen, og at hvis hun i perioder kommer for langt fra Gud, så er det som om hun bliver "ringet op af Helligånden" for at blive mindet om, hvor hun hører til.

Ophavsret: