YogaKirke | Adventskirken

YogaKirke

YogaKirke

Mandag d. 21. oktober 2019, Kl. 16:45 til kl. 18:30
Voksne: 70 kr. - Børn: 30 kr.

YogaKirke er et sted, hvor voksne og børn kan give slip og finde ro gennem bevægelse. Vi går hverken op i, om man ser ud på en bestemt måde, eller om man kan alle stillinger. Voksne og børn laver hver sin type yoga. Kl. 17.50 spiser vi sammen.

YOGAKIRKE BESTÅR AF 2 SPOR

1: Målrettet voksne: 15 år og opefter laver yoga med fokus på at give slip og finde ro. Den type yoga vi laver styrker kroppen, men vi fokuserer primært på afstressende bevægelser, stræk og meditation.

2: Målrettet børn: De 4-9 årige laver børneyoga. Dvs. at historier fra bibelen fortælles mens kroppen er med i fortællingen. Det giver Vi afslutter med en liggende meditation og der vil også være tid til hyggelige lege.

YOGA, LEG OG FÆLLESSPISNING

Vi ønsker at skabe et rum for bevægelse og lethed, uanset om du kommer med eller uden børn. Hos YogaKirke kan du komme og give slip på sammenligningen og præstationsræset gennem langsomme bevægelser, meditation og afspænding i tillid til, at det som er større end dig selv, Gud, vil møde dig med kærlighed og accept.

Hvis du er forælder kan du komme og få et roligt øjeblik med vished om, at dine børn er i instruktørernes trygge hænder med leg og bevægelse.

For at gøre det endnu nemmere for dig, uanset om du har børn med eller ej, vil der efter kropsudfoldelserne være hyggelig fællesspisning, som består af sund og børnevenlig mad.

Du er naturligvis velkommen til blot at deltage i yogaen.

PRAKTISK & PRIS

Det kræver forudgående tilmelding og betaling at deltage. Deadline for tilmelding er torsdagen før eventet sådan, at vi kan lave nok mad, men hvis du ikke har nået at tilmelde dig, er du velkommen alligevel.

Vi starter i kirkerummet kl. 16.45, hvor alle samles til en lille fælles samling. Herefter deler vi os op i børn og voksne. Senest kl. 17.50 er der aftensmad. Du er velkommen til blot at deltage i yogaen.

Det koster 70. kr for voksne (inkl. yoga og mad) – 30 kr. for børn (inkl. aktivitet og mad). Hvis du blot deltager i yogaen koster det 50 kr.

Du kan tilmelde dig og betale her.

Kommende datoer

INSTRUKTØRERNE  Rie Frilund er Crossyoga-instruktør og har stor erfaring i rollen. Hun er dygtig til at forklare stillingerne og sikre, at alle kan være med på holdet. Rie er selv kirkegænger og elsker at vise Guds kærlighed gennem YogaKirke.

Karen Skadkær-Munch er Crossyoga-instruktør og Christfulness-instruktør. Hun er dygtig til at skabe et rum, hvor du kan komme ned i gear og give slip. Karen er selv kirkegænger og elsker at dele Guds nærvær med andre gennem yoga og meditation.

Elsebeth Carlsen er CrossYoga instruktør. Hun er selvstændig og uddannet skolelærer med videreuddannelse inden for specialpædagogik. Elsebeth vil primært tage sig af børnene og sikre, at de får en skøn oplevelse.

Elise Bang er også CrossYoga instruktør med et stort hjerte for yoga, som hun har dyrket hele livet. Hun vil delvist undervise voksne og børn i YogaKirken.

Du kan læse mere om instruktørerne på Yogakirke.dk