OnsdagsTræf | Adventskirken

Onsdag d. 30. oktober 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Pris: 30 kr. inkl. kaffe og kage

Man bliver aldrig færdig med salmerne, v. Christiane Gammeltoft-Hansen

Salmer kan give udtryk for en grundlæggende erfaring, nemlig død, tab og tomhed. De kan vise, at det er muligt at tolke den erfaring ind i en større sammenhæng. Vi kan føle, at vi står alene, når livet går i stykker, men fællesskabet med Gud består. Det er trøsterigt og giver frimodighed til at kaste sig ud i livet.

Christiane Gammeltoft er ret sikker på, at der er skjulte citater fra salmerne i meget af det, hun laver, for salmerne "følger hende".

Det var en naturlig del af Christianes opvækst at gå i kirke, og hendes første erindring om kirkegang er salmesang. Selvom hun ikke forstod ordene, efterlod salmerne en stemning, som hun også føler, når hun synger dem i dag, selvom der er kommet megen erfaring og forståelse til siden. Men: "Man bliver aldrig færdig med salmerne".