Fernisering, fire billedkunstnere fra Odsherred | Adventskirken

Fernisering, fire billedkunstnere fra Odsherred

Fernisering, fire billedkunstnere fra Odsherred

Søndag d. 6. oktober 2019, Kl. 11:30 til kl. 13:00

Adventskirken åbner for en farverig og spændende udstilling af fire billedkunstnere fra Odsherred

Det er en stor fornøjelse atter at kunne byde velkommen til Lea Vikkelsø Sørensen, der tidligere har udstillet sine smukke billeder i kirkens lokaler, men nu flankeret af tre kollegaer fra Odsherred. De vil udfylde vores mange hvide vægge med en palet af farver, former og udtryk, der både vil skabe nydelse, glæde, eftertanke og måske provokation. Men målet er klart, hver kunstner har noget på hjertet, som brænder igennem, og som de gerne vil dele med os andre. Kom til fernisering, eller i kirkens almindelige åbningstid, indtil slutningen af november.

Lea Vikkelsø Sørensen: Autodidakt kunstner bosiddende i Odsherred. Indtryk fra naturen og relationer mellem mennesker formidler jeg via ekspressive malerier med " kant "

Rikke Hvorslevs passion er at tegne og male det nøgne menneske. Med flydende akvarel, kul og tusch og i spændingsfeltet mellem konkret og abstrakt finder motiverne deres udtryk på papir og lærred.

Gitte Quist Jacobsen, eventmager og autodidakt kunstner fra Klint i Odsherred, udstiller ekspressive billeder og finurlig skrotkunst

Preben Schrøder er inspireret af naturens farver og det uendelige univers. Han arbejder  Abstrakt-figurativ med polykrome skulpturer og vægobjekter. Aktuelt med installationer med spejlglas indsat i bemalede relieffer og udstiller desuden billeder.