Fødselsdag, fællesspisning og samtalesalon | Adventskirken

Fødselsdag, fællesspisning og samtalesalon

Fødselsdag, fællesspisning og samtalesalon

Torsdag d. 29. august 2019, Kl. 18:00 til kl. 21:30

For 75 år siden blev Adventskirken bygget, fordi unge mennesker fra hele København gik sammen og støttede projektet. Denne dag fejrer vi jubilæet med fællesspisning og en samtalesalon om hverdagen og fremtiden for alle mellem 15-35 år. Vi har nemlig besluttet, at vi ikke bare vil se bagud og fejre, hvad der har været, men også vil se fremad og tale om, hvad kan blive.

Hvad er en samtalesalon?

Samtalesalonen er et afprøvet og succesfuldt koncept, hvor mennesker med forskellige erfaringer og perspektiver kan få gode samtaler igennem forskellige spændende samtaleformer.

I samtalesalonen handler det ikke om at få ret eller være klog. Det interessante er dig, og det menneske, du sidder overfor. Efter samtalesalonen kan man blive hængende til mere uformel hygge måske over et brætspil eller en kop kaffe.

Du kan allerede nu se "menuen" med nogle af de spørgsmål, man kan gå ud fra her

For hvem?

Aftenen er for dig, der er mellem 15 og 35 år og føler dig lidt ung og har lyst til at lære nye mennesker at kende i trygge rammer. Du kan komme alene eller med en ven, men husk at formålet er, at møde nye mennesker at kende.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig arrangementet på facebook her. Skulle det ske, at du ikke får tilmeldt dig, men gerne vil med, så kom forbi - vi finder plads til dig!

Har du spørgsmål, kan du skrive til simon@adventskirken.dk.