Rytmisk Legestue, juleafslutning kl 9.30 og 10.30 | Adventskirken

Rytmisk Legestue, juleafslutning kl 9.30 og 10.30

Torsdag d. 5. december 2019, Kl. 09:30 til kl. 11:15
Susanne Wittrup

Denne dag er der ikke almindelig rytmisk legestue, vi slutter året af med to små rytmikgudstjenester;

kl. 9.30 for børn fra 10 måneder og

kl. 10.30 for børn under 10 måneder.

Ved gudstjenesterne medvirker en af kirkens præster, vores organist Peter og selvfølgelig Susanne, der står for kirkens Rytmiske Legestue. Vi skal synge sange, som I kender fra rytmikken, høre organisten spille på både harmonika og orgel og præsten fortælle lidt om julen.

Efter hver rytmikgudstjeneste byder kirken på formiddagsmad/frokost. Der er Ingen tilmelding, og prisen er den samme som altid 15 kr. for voksne og 10 kr. for børn.

Hvis du har spørgsmål, så skriv til Kirke- og kulturmedarbejder Tine Hyllested på thy@km.dk

Bliv opdateret på hvad der sker i legestuen, og hvad der eller foregår for børn i kirken: Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev for legestuen"Adventskirken Rytmiske Legestue"