Fastelavnsgudstjeneste | Adventskirken

Fastelavnsgudstjeneste

Dato Søndag d. 23. februar 2020, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Camilla Diderichsen

Denne søndag står helt i børnenes tegn - når vi fejrer fastelavn med gudstjeneste og fastelavnsfest.

Vi begynder i kirken med en kort gudstjeneste. Her får vi blandt andet besøg af vores musikpædagog Susanne Wittrup, der til dagligt står for kirkens rytmiske legestue. Susanne har en masse sjove sange og danse med, så vi rigtigt kan komme op af stolene og få luftet alle de fine dragter.

Efter gudstjenesten spiser vi fastelavnsboller og drikker varm kakao, inden det er tid til Catwalk, hvor alle de børn, der har lyst, kan få lov at prøve podiet og vise de fine kostumer frem. Når vi er færdige med Catwalken, skal vi have kåret årets fastelavnsdragter i tre kategorier:

"Bedste ide", "Sødeste" og "Sjoveste" udklædning. Der er selvfølgelig diplomer og præmier til vinderne. Sidst men ikke mindst skal vi udenfor og "slå katten af tønden" og kåre årets kattedronninger og kattekonger. Der er i år tre tønder, en til børn 0-3 år, en for de 4-8 årige og en for børn over 9 år. Fastelavn arrangeres i samarbejde med kirkens Grønne Pigespejdere og Familie-FDF. Vi forventer at arrangementet er færdigt mellem kl. 13.00..

Ophavsret: