Fastelavnsgudstjeneste | Adventskirken

Fastelavnsgudstjeneste

Dato Søndag d. 23. februar 2020, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Camilla Diderichsen

Denne søndag står i børnenes tegn: Vi skal fejrer fastelavn med gudstjeneste og et brag af en fastelavnsfest.

Vi begynder i kirken med en kort gudstjeneste. Her får vi blandt andet besøg af vores musikpædagog Susanne Wittrup, der til dagligt står for kirkens rytmiske legestue. Susanne har en masse sjove sange og danse med, så vi rigtigt kan komme op af stolene og få luftet alle de fine fastelavnskostumer.

Efter gudstjenesten spiser vi fastelavnsboller og drikker varm kakao i den store sal, inden det er tid til Catwalk, hvor alle de børn, der har lyst, kan få lov at prøve podiet og vise deres fine kostume frem. Når vi er færdige med Catwalken, skal vi have kåret årets fastelavnskostumer i tre kategorier:

"Bedste ide", "Sødeste" og "Sjoveste" udklædning. Der er selvfølgelig diplomer og præmier til vinderne.

Sidst men ikke mindst skal vi "slå katten af tønden" og kåre årets kattedronninger og kattekonger.

Der tre tønder i alt. Børn i aldrene 6-9 år og 10år+ slår katten af (træ)tønden udendørs (husk varmt tøj) og børn i alderen 0-6 år slår katten af (pap)tønden i kirkens kælder.

Fastelavn arrangeres i samarbejde med kirkens Grønne Pigespejdere og Familie-FDF. Vi forventer at arrangementet er færdigt ved 13 tiden.

Ophavsret: