Minikonfirmand | Adventskirken

Tirsdag d. 12. november 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:30
Simon Grønne-Grann

Hvad er minikonfirmand?

Minikonfirmand er for alle børn i 3. klasse, der kan lide at lege, synge og snakke i gode, trygge rammer. Vores præst Camilla er med og vil vise os kirkens hemmelige steder, og fortælle os om præstekjolen, døbefonden, alteret og meget mere.

Hvornår foregår det?

Programmet starter d. 10. september og vi mødes hver tirsdag med undtagelse af uge 42.

Vi henter børnene kl. 14.00 på skolerne og starter programmet i kirken cirka 14.20. Vi er færdige kl. 16.00 og afleverer de børn i fritidsordningen, som ikke skal hentes.

Vi har minikonfirmand sidste gang d. 10/12 og så er der luciagudstjeneste 15/12, hvor minikonfirmanderne går luciaoptog og familierne er inviteret til at komme og være med.

Tilmelding på denne formular

Vil du vide mere, så kontakt Simon Grønne-Grann på simon@adventskirken eller 28267325.

Du kan også læse lidt mere om minikonfirken her.