Film i Kirken: Ida | Adventskirken

Dato Torsdag d. 23. januar 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted Hulgårdsvej 2, 2400 København NV
Gratis

Vi ser film på stort lærred i stearinlysenes skær. Filmene introduceres kort, og bagefter har vi tid til at tale sammen, om det vi har set. Der serveres vin, øl og kaffe, og lidt godt at spise. Det er gratis at deltage.

Film:
Ida, instrueret af Pawel Pawlikowski, Polen

Anna er en ung novice, der forbereder sig på at blive en nonne på klosteret, hvor hun har boet hele sit liv. Før hun afgiver sit endelig løfte, opdager hun, at hendes biologiske forældre var jødiske og blev dræbt af katolske polakker under 2. Verdenskrig. Den åbenbaring sætter hende på en rejse tilbage for at finde sine rødder. Dette er en historie om, hvad der gør os til dem vi er, og filmen giver samtidigt et andet indblik i, hvad der også skete i Polen under 2. Verdenskrig.

Polske Pawel Pawlikowski har lavet dette mesterværk af en film, der rummer mange eksistentielle spørgsmål om det at være menneske. Filmen vandt et hav af priser heriblandt en Oscar for bedste udenlandske film.

Filmen indledes af sognepræst Camilla Diderichsen

Ophavsret: