Kulturaften med The Betty Quartet. | Adventskirken

Dato Fredag d. 9. oktober 2020, kl. 20:00
Sted Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Kulturaften med The Betty Quartet.

Velkommen til caféhygge og livsbekræftende jazzmusik på en aften, hvor Kulturnatten er lukket, men hvor vi åbner dørene for en smuk, varm og glad aften i kirkens hyggelige lokaler!

Med kirkerummet som smuk baggrund - vil The Betty Quartet stå for stemningsfyldt musik. Bandet består af Betty Magnussen, Rikke Schelde, Ethan Weisgard og Henrik Bjørn.

THE BETTY QUARTET
Kvindelighed, naturkraft, åndelighed og elementernes indflydelse fra Bettys Færøske aner er alt sammen at finde i musikken.

Musikken er til tider intim, malerisk og lyrisk – andre gange udadvendt, inciterende og iblandt insisterende – men altid båret af et personligt, musikalsk og melodisk udtryk.

The Betty Quartet maler billeder af musikalske landskaber – med Betty Magnussens smukke og dynamiske sopransaxspil i front som den fortællende og fortolkende stemme.

Musikken favner med sin helt særlige melodiske nordiske tone både glæden og melankolien og rummer elementer fra blandt andet jazz, latin, filmmusik og fusion.

PRIS
Det er gratis at deltage, men der kan købes øl, vand og vin, samt kaffe/ te.