Rytmisk Legestue | Adventskirken

Dato Torsdag d. 13. august 2020, Kl. 09:30 til kl. 11:30
Sted Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Rytmisk Legestue

Hver torsdag formiddag mellem 09.30-11.30 er der legestue og rytmik i Adventskirken for forældre på barsel eller andre der passer børn hjemme. Vi har god plads, legetøj, kaffe og te. Medbring selv madpakke.

Undervejs er der rytmik/babysalmesang i kirkerummet ved musikpædagog Susanne Wittrup Andersen. Vi har tre hold med rytmik i løbet af legestuen.

Første hold: kl. 09.45 for børn på 10 måneder+

Andet hold: kl. 10.15 for børn mellem 5-9 måneder

Tredje hold: kl. 10.45  for 0-4 måneder

Pris: Det koster en lille smule pr. gang: 15 kr. for voksne og 10 kr. for børn, som I bare lægger i kassen ved kaffen og teen eller betaler på Mobilepay til nummeret 84674.

Praktisk: Legestuen er åben, så man kan komme og gå som det passer, kun ved de tre rytmikhold begynder vi ret præcist. Hvis du har spørgsmål, så skriv til kirkekoordinator Christina Sønderskov Iversen på cski@km.dk elle 29256831(er tilbage fra barsel 10. august).

Bliv opdateret på hvad der sker i legestuen, og hvad der eller foregår for børn i kirken: Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev for legestuen"Adventskirken Rytmiske Legestue"