Gudstjeneste | Adventskirken

Sted Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Erik Meier Andersen og Camilla Diderichsen
Gudstjeneste

Mød vores nye hold af konfirmander, der vil synge gospel, så taget letter ved en festlig og rytmisk gudstjeneste.

Efter gudstjenesten inviteres alle til frokost, samt en eftermiddag med fokus på Adventskirkens arbejde.

Menighedsrådet vil fortælle om sit arbejde og visioner for fremtiden, og der vil være mulighed for en drøftelse både omkring bordene og i plenum. Der vil blive budt på kaffe/ te og spændende lagkager, der også fortæller historie om bl.a. kirkens form, økonomi og struktur. Kom og få ”én på opleveren” – både i smag og indhold.

Der vil afslutningsvis være en kort orientering om Adventskirkens Menighedspleje, der bl.a. samler penge ind til årets julehjælp.