Gudstjeneste og pilgrimsvandring | Adventskirken

Sted Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Camilla Diderichsen
Gudstjeneste og pilgrimsvandring

En gudstjeneste med tid til fordybelse i kirkerummet. Efter gudstjenesten går vi ca. 5 km og slutter af i kirkerummet med en andagt. Pilgrimsvandringen kombinerer det spirituelle med kroppens bevægelse, mental åbenhed og fysisk træthed, stilhed og samtaler med andre. Det bliver en vandring i såvel det indre som det ydre landskab.

Pilgrimsvandringen tager udgangspunkt i en af de 7 pilgrimsnøgler: Frihed, langsomhed, stilhed, enkelhed, bekymringsløshed, fællesskab og spiritualitet.

Der er planlagt 7 pilgrimsvandringer, så vi kommer igennem alle pilgrimsnøglerne Datoer søndag 25. april, 20. juni, 19. september, 5. december, 27. marts 2022, 15. maj 2022, og 19. juni 2022.