Sorggruppe | Adventskirken

Sorggruppe

Dato Onsdag d. 2. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Til dig der har mistet. I Advent, Grøndal, Hyltebjerg og Vanløse sogne.

Mange efterladte oplever, at andre ikke ved, hvordan de har det, hvis de ikke selv har prøvet at miste. Derfor kan der være lindring og trøst i at mødes og tale med andre, som har erfaringen af tab i nær erindring.
I sorggruppen mødes vi, og deler det, som er svært, og som tynger efter et dødsfald.
Vi lægger vægt på, at gruppen er et trygt og fortroligt rum, hvor vi støtter og lytter til hinanden.

Hvor og hvornår Sorggruppen mødes i Adventskirken, Sallingvej 90 kl. 19 - 21. Vi afslutter mødet med en kort andagt i kirkerummet. Det er sognepræst Tine Vængtoft Kristensen, Grøndalskirken og sognepræst Pia Mi Ran Poulsen, Vanløse Kirke, der varetager sorggruppen. Tilmelding og yderligere oplysninger hos:
Tine: tik@km.dk - 20485220
Pia: pmp@km.dk - 38718400