Ferenisering Annie Lund | Adventskirken

Ferenisering Annie Lund

Dato Søndag d. 9. august 2020, Kl. 12:00 til kl. 13:30
Sted Sallingvej 90, 2720 Vanløse

Annie Lund vil gerne "fortælle en slags historier med mine malerier, fortællinger der tager udgangspunkt i indtryk jeg har fået i løbet af livet. Jeg har f.eks. malet indtryk fra rejser jeg har været på. steder jeg har boet, eller som har haft en særlig betydning for mig. Ligeledes har jeg malet en række billeder om byen København, hvor jeg er født og næsten altid har boet."

For tiden arbejder Annie på malerier, som er inspireret af tapetmønstre fra forskellige tider. Det vil sige, at hun kombinerer forskellige tiders smag og mode i tapeter, som omsættes til malerier i et nutidigt udtryk.

Teknisk set, arbejder Annie med akryl på lærred eller papir med forskellige teknikker; organiske mønstre sættes op mod geometriske, det farvestærke mod det lyse og sarte, og undertiden bruger "jeg også det rå lærred som en kontrast i billedet."

Annie Lund maler mønstrene oven på hinanden så det giver et lag på lag indtryk, og herefter arbejder hun med den afrevne form så malerierne får et collage-lignende udtryk. "Dette håber jeg viser tilbage til, hvorfra jeg har inspirationen, og som beskueren måske kan nikke genkendende til."

Vi ser frem til at byde indenfor til denne fernisering!

Ophavsret: