Film i Kirken; "Sauls søn" | Adventskirken

Sted Kirkens have, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Ulla Toft
Film i Kirken; "Sauls søn"

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2020 og videre til foråret 2021. Vi glæder os meget til at se fem gode og relevante film sammen med Jer under temaet Krig og Fred.

Vi gør, som i sidste sæson. Vi mødes kl. 19.00 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

I Auschwitz findes et særligt korps: sonderkommando, hvis opgave det er at fylde gaskamrene og efterfølgende at brænde ligene. Saul er på arbejde ved ovnene, da han en dag støder på liget af en ung dreng og midt i håbløsheden finder Saul et formål med sit liv; at give drengen en rigtig jødisk begravelse.

Filmen er instrueret af den ungarske filminstruktør, Lazlo Nemes i 2015, og har vundet flere priser verden over.