AFLYST Film i Kirken "Ser du månen Daniel" Vises i Grøndalskirken | Adventskirken

Dato Torsdag d. 28. januar 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Grøndalskirken, Hulgårdsvej 2, 2400 København NV
Erik Meier Andersen
AFLYST Film i Kirken "Ser du månen Daniel" Vises i Grøndalskirken

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2020 og videre til foråret 2021. Vi glæder os meget til at se fem gode og relevante film sammen med Jer under temaet Krig og Fred.

Vi gør, som i sidste sæson. Vi mødes kl. 19.00 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

SER DU MÅNEN, DANIEL Det danske drama ’Ser du månen, Daniel’ er filmatiseringen af Puk Damsgårds roman om den danske fotograf Daniel Rye, der sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

Daniel sidder i fangenskab med flere andre udlændinge her i blandt den amerikanske journalist James Foley. Fortællingen følger Daniels kamp for overlevelse, hans venskab med James og hvordan hans familie hjemme i Danmark håndterer frygten for, at deres søn måske aldrig kommer hjem. Midt i krisen står den danske gidselforhandler Arthur, der får en afgørende rolle i befrielsen af Daniel. Filmen fra 2019 er instrueret af Ander W. Berthelsen og Niels Arden Oplev.