Temaaften med Lone Hertz | Adventskirken

Dato Mandag d. 26. oktober 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Temaaften med Lone Hertz

Skuespilleren Lone Hertz har haft et liv og en karriere med flere udfordringer end de fleste. Barnestjerne, revyskuespiller sammen med Dirch Passer og Kjeld Petersen, teaterdirektør og rektor for Statens Teaterskole er blot noget af det, hun kan skrive på sit CV. Læg dertil løvemor for sin hjerneskadede søn, Tomas, og forkæmper for samfundets udsatte. Og hun har ikke tænkt sig at gå på pension.

Min Tro - og Din
Lone Hertz vil denne aften fortælle om hendes tro. Om hvorfor, og hvornår, og hvordan? Skuespillerinden oplever, at man bliver født med nogle opgaver, som bliver afdækket livet igennem i den rækkefølge, man nu bør løse dem.

Vi kommer herned hver især med nogle ressourcer – nogle evner. Vi får ikke tildelt samme mængde, på den måde er der ikke ligeværdighed – Vorherre må have udtalt sort lune. Men vi har på trods af det alle en forbandet pligt til at få det bedste ud af livet. At vende det negative til noget positivt.

At tro eller ikke tro - og hvad man tror - er ifølge Lone Hertz det helt nødvendige emne for dialog i en tid, hvor kulturer brydes - og mennesker bygger babelstårne.

Begrænset pladser!
Arrangementet er gratis, men det kræver tilmelding. STATUS 15. oktober: Der er ikke flere billetter.
Tilmeld dig ved at klikke her.