Minikonfirmand | Adventskirken

Minikonfirmand

Dato Tirsdag d. 8. december 2020, Kl. 14:30 til kl. 16:30
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse

Minikonfirmand er for alle børn i 3. klasse, der kan lide at lege, synge og snakke i gode, trygge rammer. Vores præster Camilla og Erik er med og vil vise os kirkens hemmelige steder, og fortælle os om præstekjolen, døbefonden, alteret og meget mere!

Hvorfor skal man gå til minikonfirmand?

Der er mange gode grunde til at gå til minikonfirmand. For mange børn kan det være et åndehul i hverdagen, hvor der er plads til fordybelse og leg uden børnene skal præstere - de skal bare være! Minikonfirmand er også en god mulighed for at reflektere over nogle af livets store spørgsmål i lyset af kristendommen.

Det kan være tanker om næstekærlighed, tro, død, venskab, sorg og håb. Sidst men ikke mindst er minikonfirmand et godt sted at danne nye relationer til andre børn, og til voksne, som har god tid til at lege, lytte og være nærværende.

Hvordan tilmelder man sig?
Det er nemt! Gå ind på adventskirken.dk/minikonfirmand og tilmeld dit barn via formularen senest 18. september.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål så tag kontakt til sognepræst Camilla Diderichsen på csd@km.dk eller 29256815