Pilgrimsvandring | Adventskirken

Dato Søndag d. 25. april 2021, Kl. 11:00 til kl. 13:30
Camilla Diderichsen
Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandringen kombinerer det spirituelle med kroppens bevægelse, mental åbenhed og fysisk træthed, stilhed og samtaler med andre. Det bliver en vandring i såvel det indre som det ydre landskab.

Vi går en rute på ca. 5 km og slutter af i kirkerummet med en andagt. Man er selvfølgelig også velkommen til at komme til gudstjenesten kl. 10.30.

Pilgrimsvandringen tager udgangspunkt i en af de 7 pilgrimsnøgler: Frihed, langsomhed, stilhed, enkelhed, bekymringsløshed, fællesskab og spiritualitet.

Der er planlagt 7 pilgrimsvandringer, så vi kommer igennem alle pilgrimsnøglerne Datoer søndag 25. april, 20. juni, 19. september, 5. december, 27. marts 2022, 15. maj 2022, og 19. juni 2022.