Pilgrimsvandring | Adventskirken

Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Camilla Diderichsen
Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandringen kombinerer det spirituelle med kroppens bevægelse, mental åbenhed og fysisk træthed, stilhed og samtaler med andre. Det bliver en vandring i såvel det indre som det ydre landskab.

Efter søndages gudstjeneste går vi en rute på ca. 5 km og slutter af i kirkerummet med en andagt. Man er selvfølgelig også velkommen til at komme til gudstjenesten kl. 10.30.

Pilgrimsvandringen tager udgangspunkt i en af de 7 pilgrimsnøgler: Frihed, langsomhed, stilhed, enkelhed, bekymringsløshed, fællesskab og spiritualitet.

Der er planlagt 7 pilgrimsvandringer, så vi kommer igennem alle pilgrimsnøglerne Datoer søndag 25. april, 20. juni, 19. september, 5. december, 27. marts 2022, 15. maj 2022, og 19. juni 2022.