Tøjbyttedag | Adventskirken

Dato Lørdag d. 21. august 2021, Kl. 13:00 til kl. 17:00
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Tøjbyttedag

Adventskirken inviterer til grøn lørdag med byttemarked.

Vi har alle tøj, vi ikke længere bruger, så ryd op i dine gemmer og tage dit overskydende tøj med.

Ved at bytte med hinanden, kan vi spare penge og ressourcer. Vi bytter babytøj, børnetøj og voksentøj.

Medbring tøjet rent og pænt, læg det på det bord, der er mærket med den kategori, du gerne vil af med. Det kan være ”dameoverdel” ”småbørnstøj, ”overjakker” og mange andre grupper. Vi hjælper alle hinanden og giver en hånd med.

Mangler du en vinterfrakke og du ikke selv har noget med, er du også meget velkommen. Kom og byt og tag hvad du kan bruge.

Vi sælger kaffe og kage
Pengene går til kirkens menighedspleje (julehjælpen).

Har du lyst til at være frivillig og deltage i et par timer, kan du kontakte kirkekoordinator Liselotte Østergaard, tlf. 29256831, mail lisni@km.dk.