Temaaften / Josephine Touray | Adventskirken

Dato Mandag d. 4. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Temaaften / Josephine Touray

Så er det igen ved at være tid til vintersæsonens foredragsaftener i Adventskirken.

Mandag den 4. oktober kl. 19 - 21 lægger vi ud med, hvad vi vil betegne som lidt af et scoop. Vi har nemlig fået overtalt Josephine Touray til at komme og fortælle om hendes valg i livet, ikke kun i sportslivet men også arbejdsmæssigt. Vi kan roligt love en spændende aften, hvor vi får indblik i Josephines baggrund for de valg, hun har truffet, og hvor mange helt sikkert også vil få noget at tænke over, med hensyn til hvordan de selv har foretaget valg i livet. På denne aften vil vi helt sikkert alle få rusket lidt op i vores holdninger og helt sikkert også få noget at tænke over.

Skulle der være enkelte, som ikke lige ved hvem Josephine Touray er, så var hun en af 00'ernes helt store profiler på det danske kvindelandshold i håndbold. Hun var med til at sikre mange medaljer til Danmark med sine mange landskampmål og var også på klubplan en meget værdsat spiller. Nu er hun ansat i NGO'en FANT, og vi kommer helt sikkert til at høre mere om dette og håndboldkarrieren.

Kom og hør om dedikation, vovemod og evnen til at følge egne veje.