Film i Kirken "Portræt af en kvinde i flammer" i Grøndalkirken | Adventskirken

Film i Kirken "Portræt af en kvinde i flammer" i Grøndalkirken

Dato Torsdag d. 28. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Grøndalskirken, Hulgårdsvej 2, 2400 København NV

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2021. Vi glæder os meget til at se seks gode og relevante film sammen med Jer under temaet Kærlighed og fællesskab.

Vi åbner dørene kl. 19 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

Film: Portræt af en kvinde i flammer
Frankrig, 1760. Kunstneren Marianne har fået til opgave at male et portræt af Héloïse, en ung kvinde som lige har forladt klostret. Héloïse skal giftes væk og den kommende brudgom vil se hvordan hun ser ud. Men hun vil ikke giftes og Marianne må male hende i smug. Hun iagttager Héloïse om dagen og maler hende i hemmelighed om natten. Intimiteten og tiltrækningen vokser imellem de to kvinder. De deler Héloïses første og sidste øjeblik af friheden, alt imens Marianne maler det portræt som skal afslutte det hele.

Filmen introduceres af Camilla Diderichsen