Film i Kirken "Jeg er stadig Alice" i Adventskirken | Adventskirken

Film i Kirken "Jeg er stadig Alice" i Adventskirken

Dato Torsdag d. 25. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2021. Vi glæder os meget til at se seks gode og relevante film sammen med Jer under temaet Kærlighed og fællesskab.

Vi åbner dørene kl. 19 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

Film: Jeg er stadig Alice
Alice Howland er lingvistik professor, lykkeligt gift og har tre voksne børn. Under en forelæsning begynder hun at glemme ord, og hun finder efterfølgende ud af, at det er tidlige tegn på Alzheimers. Nu bliver både Alices familie og ikke mindst hendes egen selvforståelse prøvet til det yderste.

Filmen introduceres af Carina Gosmer Andersen