Familie - FDF | Adventskirken

Familie - FDF

Har du og din familie lyst til leg og aktiviteter i selskab med andre familier?

Så er Familie-FDF i Adventskirken måske lige noget for jer. Familie-FDF mødes første lørdag i hver måned. Vi begynder kl. 10.00 og slutter af først på eftermiddagen. Hver gang er der et særligt tema med aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Følg med på vores facebook-side her og find alle vores arrangementer.

Tilmelding og spørgsmål

Kontakt Simon Grønne-Grann på mail simon@adventskirken.dk eller mobil 28267325

Pris: Det koster 75. kr. for et år, hvor man samtidig bliver medlem af FDF. Men man kan også betale 30 kr. pr. person pr. gang for alle over 3 år.

Hvad er FDF?

Fællesskabet er noget af det, der beskriver FDF bedst, vi møder børnene gennem leg, vi elsker at grine, hygge og ikke mindst at hygge i det fælleskab, der bliver skabt når man møder mennesker der hvor de har brug for det, uanset baggrund, alder eller evner – alle kan lege. FDF bygger på et kristent livssyn, og vi forsøger at formidle de kristne værdier sådan at de passer til moderne børn, unge og voksne.

Kalender for børn og unge