Minikonfirmander | Adventskirken

Minikonfirmander

Hvad er minikonfirmand?

Minikonfirmand er for alle børn i 3. klasse, der kan lide at lege, synge og snakke i gode, trygge rammer. Vores præst Camilla er med og vil vise os kirkens hemmelige steder, og fortælle os om præstekjolen, døbefonden, alteret og meget mere.

Hvornår foregår det?

Vi forventer at næste minikonfirmandhold begynde i september 2020.

Hvor?

Adventskirken er en folkekirke i Vanløse, der ligger lige i krydset ved Sallingvej og Bellahøjvej med adressen Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

Hvorfor skal man gå til minikonfirmand?

Der er mange gode grunde til at gå til minikonfirmand. For mange børn kan det være et åndehul i hverdagen, hvor der er skabt gode rammer for fordybelse og leg uden børnene skal præstere - de skal bare være! Minikonfirmand er også en god mulighed for at reflektere over nogle af livets store spørgsmål i lyset af kristendommen. Det kan være tanker om næstekærlighed, tro, død, venskab, sorg og håb. Sidst men ikke mindst er minikonfirmand et godt sted at danne nye relationer til andre børn, og til voksne, som har god tid til at lege, lytte og være nærværende.

Har du spørgsmål, må du endelig skrive eller ringe til sognepræst Camilla Didrichsen på 29 25 68 15 eller camilla@adventskirken.dk .

Mvh. Sognepræst Camilla Didrichsen

Ophavsret: