Minikonfirmander | Adventskirken

Minikonfirmander

Hvad er minikonfirmand?

Minikonfirmand er for alle børn i 3. klasse, der kan lide at lege, synge og snakke i gode, trygge rammer. Vores præst Camilla er med og vil vise os kirkens hemmelige steder, og fortælle os om præstekjolen, døbefonden, alteret og meget mere.

Hvornår foregår det?

Vi henter børnene kl. 14.00 på skolerne og starter programmet i kirken cirka 14.20.

Vi er færdige kl. 16.00 og afleverer de børn i fritidsordningen, som ikke skal hentes.

Programmet starter d. 10. september og vi mødes hver tirsdag med undtagelse af uge 42.

Vi har minikonfirmand sidste gang d. 10/12 og så er der luciagudstjeneste 15/12, hvor minikonfirmanderne går luciaoptog og familierne er inviteret til at komme og være med.

Hvor?

Adventskirken er en folkekirke i Vanløse, der ligger lige i krydset ved Sallingvej og Bellahøjvej med adressen Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

Hvorfor skal man gå til minikonfirmand?

Der er mange gode grunde til at gå til minikonfirmand. For mange børn kan det være et åndehul i hverdagen, hvor der er skabt gode rammer for fordybelse og leg uden børnene skal præstere - de skal bare være! Minikonfirmand er også en god mulighed for at reflektere over nogle af livets store spørgsmål i lyset af kristendommen. Det kan være tanker om næstekærlighed, tro, død, venskab, sorg og håb. Sidst men ikke mindst er minikonfirmand et godt sted at danne nye relationer til andre børn, og til voksne, som har god tid til at lege, lytte og være nærværende.

Hvordan tilmelder man sig?

Det er nemt bare udfyld denne formular.

Har du spørgsmål, må du endelig skrive eller ringe til børne- og ungdomsmedarbejder Simon Grønne-Grann på 28 26 73 25 eller simon@adventskirken.dk eller sognepræst Camilla Didrichsen på 29 25 68 15 eller camilla@adventskirken.dk .

Vi håber meget at høre fra jer og få fornøjelsen af jeres barn til minikonfirmand.

Mvh. Sognepræst Camilla Didrichsen og børne- ungdomsmedarbejder Simon Grønne-Grann