Pilgrimsvandring | Adventskirken

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet tirsdag d. 9. marts 2021, kl. 11:02
Pilgrimsvandring

Kom med på en skøn - men også lidt udfordrende pilgrimsvandring.

Vi begynder med en fordybelsesgudstjeneste i kirkerummet. Herefter går vi 5 km og slutter af med en andagt i kirkerummet

Pilgrimsvandringen kombinerer det spirituelle med kroppens bevægelse, mental åbenhed og fysisk træthed, stilhed og samtaler med andre.

Det bliver en vandring i såvel det indre som det ydre landskab. Vandringen tager udgangspunkt i en af de 7 pilgrimsnøgler: Frihed, langsomhed, stilhed, enkelhed, bekymringsløshed, fællesskab og spiritualitet.

Der er planlagt 7 pilgrimsvandringer, så vi kommer igennem alle pilgrimsnøglerne.

Dato og tidspunkt
Vi mødes den 19. september kl. 10.30 i Adventskirken. Vi traver afsted umiddelbart efter gudstjenesten kl. 11.30, og vi regner med at være tilbage, udmattede - men glade - ved 14 tiden.