YogaKirke | Adventskirken

YogaKirke

YogaKirke er et sted, hvor voksne og børn kan give slip og finde ro gennem bevægelse. Vi går hverken op i, om man ser ud på en bestemt måde, eller om man kan alle stillinger.

YOGAKIRKE BESTÅR AF 3 SPOR
1: Målrettet voksne: 15 år og opefter laver yoga med fokus på at give slip og finde ro gennem bevægelse.

2: Målrettet mindre børn: De 3-7 årige får lov til at lave det, de bedst kan li' – at lege og bevæge sig i trygge rammer med voksne til stede, så det ikke går op i hat og briller.

3: Målrettet lidt større børn: De 8-14 årige udfolder kreativiteten gennem instrueret yoga, dans og gymnastik.

YOGA, LEG OG FÆLLESSPISNINGYOGAKIRKE
Vi ønsker at skabe et rum for bevægelse og lethed, uanset om du kommer med eller uden børn. Hos YogaKirke kan du komme og give slip på sammenligningen og præstationsræset gennem langsomme bevægelser, meditation og afspænding i tillid til, at det som er større end dig selv, Gud, vil møde dig med kærlighed og accept.

Hvis du er forælder kan du komme og få et roligt øjeblik med vished om, at dine børn er i instruktørernes trygge hænder med leg og bevægelse gennem yoga, dans og gymnastik.

For at gøre det endnu nemmere for dig, uanset om du har børn med eller ej, vil der efter kropsudfoldelserne være hyggelig fællesspisning, som består af sund og børnevenlig mad.

Du er naturligvis velkommen til blot at deltage i yogaen.

PRAKTISK & PRIS
Deadline for tilmelding er torsdagen før eventet sådan, at vi kan lave nok mad, men hvis du ikke har nået at tilmelde dig, er du velkommen alligevel.

Vi starter i kirkerummet kl. 16.45, hvor alle samles til fælles leg, bøn og tema i 10 min. Herefter deler vi os op i de tre spor. Senest kl. 18 er der aftensmad. Du er velkommen til blot at deltage i yogaen.

Det koster 70. kr for voksne (inkl. yoga og mad) – 30 kr. for børn (inkl. aktivitet og mad).

TILMELDING
Det kræver forudgående tilmelding at deltage. Følg linket ud for den pågældende dato, som du ønsker at tilmelde din/jeres deltagelse:

• 21. januar: (tilmelding tryk her
  • 18. februar: (tilmelding tryk her
  • 18. marts: ​ (tilmelding tryk her
  • 29. april: (tilmelding tryk her
  • 12. maj:  (tilmelding tryk her

INSTRUKTØRERNE
Rie Frilund er Crossyoga-instruktør og har stor erfaring i rollen. Hun er dygtig til at forklare stillingerne og sikre, at alle kan være med på holdet. Rie er selv kirkegænger og elsker at vise Guds kærlighed gennem YogaKirke.

Karen Skadkær-Munch er Crossyoga-instruktør og Christfulness-instruktør. Hun er dygtig til at skabe et rum, hvor du kan komme ned i gear og give slip. Karen er selv kirkegænger og elsker at dele Guds nærvær med andre gennem yoga og meditation.

Du kan læse mere om Rie og Karen på Yogakirke.dk

Kalender aktiviteter