Forret: Tian med rejer og agurk

Forret: Tian med rejer og agurk

Forret: Tian med rejer og agurk

# Madblog: ´"Mad - så englene synger"

Forret: Tian med rejer og agurk

Tian med rejer og agurk

Ingredienser

  • 300 g frosne rejer
  • 3 spsk mayonnaise
  • ½ tsk revet økologisk citronskal
  • ½ tsk dijonsennep
  • Salt og peber
  • 1 stor agurk
  • 2 spsk risvinseddike (f.eks. Blue Dragon)
  • 2 tsk sukker
  • 2 spsk hakket dild.


Fremgangsmåde
Sæt rejerne til optøning så de drypper godt af. Rør mayonnaise, citronskal og sennep sammen og smag til med salt og peber. Hak rejerne groft og vend dem i dressingen. Skræl agurken og skær den i meget tynde skiver og dup agurkeskiverne tørre med køkkenrulle.Rør risvinseddike og sukker sammen og vend agurkeskiverne i lagen. Lad dem trække i mindst 30 min. Hæld lagen fra og bland med hakket dild. Læg agurkeskiver og rejesalat lagvis i en portionsskål og tryk det sammen, start og slut med agurk. Vend den ud på en tallerken og server med flute eller grissini. Det er en gammel opskrift, som jeg har brugt mange gange til gæster. Jeg foretrækker at portionsanrette i stedet for en større skål.

Du vil måske også kunne lide...

0
Feed