Hovedret: Indisk Karryret

Hovedret: Indisk Karryret

Hovedret: Indisk Karryret

# Madblog: ´"Mad - så englene synger"

Hovedret: Indisk Karryret


Ingedienser

  • 400 g benfri lammekød eller magert svinekød
  • 1 spsk olie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æble
  • 2 grønne peberfrugter
  • 2 tomater
  • 2 dl kødboullion
  • 1 spsk soja
  • 1 spsk karry
  • 1 tsk ingefær
  • ½ tsk nelliker
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk chili
  • ½ tsk salt

Tilbehør:

  • Kogte ris,
  • raita,
  • mangochutney,
  • ananas i stykker
  • kiwi i skiver
  • en god salat.



Fremgangsmåde
Raita: Riv ca. 200 g agurk groft på et rivejern. Strø ca. ½ tsk salt på, og lad det stå og trække 15 min. Pres væsken ud og bland med 1½ dl. skyr eller creme fraiche. Smag til med peber og evt salt.

Skær kødet i ca. 2 cm store terninger. Hak løg og hvidløg og svits i olien. Skær æblet i terninger, peberfrugten i strimler og tomaterne i skiver. Giv blouillion og soja et opkog. Kom kødet i når det koger, derefter æble, peberfrugt, tomater og krydderier. Kog ved svag varme i ca. 25 min eller til kødet er mørt. Smag til – evt.med flere krydderier og salt.

Server gryderetten sammen med tilbehøret

Du vil måske også kunne lide...

0
Feed