02/07/2024 0 Kommentarer
Dessertkage med is
Dessertkage med is
Dessertkage med is
# Madblog: ´"Mad - så englene synger"
Udgivet af Anni Sletbjerg mandag d. 14. marts 2016 kl. 11:40.
Dessertkage med is
Dessertkage med is.
Ingredienser:
- 100 g. groftreven marcipan.
- 150 g. sukker.
- 2 æg.
- 175 g. blødgjort smør.
- 1/2 tsk. bagepulver.
- 75 g. mel.
Fremgangsmåde:
Rør den revne marcipan med sukker og æg, tilsæt smør til blandingen lidt ad gangen,
mens der piskes. Bland bagepulver og mel, og sigt det i dejen.
Kom dejen i en lille velsmurt sandkageform, og bag den ved 175 grader i 30-35 min.
Kagen falder lidt sammen, når den er bagt. Server en skive pr. person med bær efter smag og
årstid, og en god vaniljeis.
Kilde: Hjemmet for mange år siden til deres fødselsdag.
Det er en fed mundfuld ;-) , og kommentaren er: ”man har vel kun fødselsdag én gang om året”.
Edith
Kommentarer