Dessertkage med is

Dessertkage med is

Dessertkage med is

# Madblog: ´"Mad - så englene synger"

Dessertkage med is

Dessertkage med is.

Ingredienser:

  • 100 g. groftreven marcipan.
  • 150 g. sukker.
  • 2 æg.
  • 175 g. blødgjort smør.
  • 1/2 tsk. bagepulver.
  • 75 g. mel.


Fremgangsmåde:
Rør den revne marcipan med sukker og æg, tilsæt smør til blandingen lidt ad gangen,
mens der piskes. Bland bagepulver og mel, og sigt det i dejen.
Kom dejen i en lille velsmurt sandkageform, og bag den ved 175 grader i 30-35 min.

Kagen falder lidt sammen, når den er bagt. Server en skive pr. person med bær efter smag og
årstid, og en god vaniljeis.

Kilde: Hjemmet for mange år siden til deres fødselsdag.

Det er en fed mundfuld ;-) , og kommentaren er: ”man har vel kun fødselsdag én gang om året”.
Edith

Du vil måske også kunne lide...

0
Feed