02/07/2024 0 Kommentarer
Lakselagkage
Lakselagkage
Lakselagkage
# Madblog: ´"Mad - så englene synger"
Udgivet af Anni Sletbjerg lørdag d. 2. april 2016 kl. 14:06.
Lakselagkage
LAKSELAGKAGE i 3 lag
1. LAG : LÆKKERT NYBAGT BRØDBUND
2. LAG: ÆGGESALAT
3. LAG: PYNTEN - ADVOKADO I SKIVER, LIDT REJER OG RØGET LAKSE FORMET SOM ROSER
ET DRYS KARSE ELLER PURLØG.
INGREDIENSER TIL BRØDBUNDEN:
- ½ PK GÆR
- 2½ DL LUNKEN VAND
- ½ DL OLIE
- 1 ÆG
- LIDT SALT
- CA. 300 GR. MEL TIL DEJEN ER MÆTTET - MEN SMIDIG
FREMGANGSMÅDE: LAD DEJEN HÆVE CA. 20 MIN. RUL DEJEN UD OG LÆG DEN I ET TÆRTEFAD – EFTERHÆVER CA. 20 MIN. PENSLES MED OLIE (GERNE KRYDDER OLIE) DRYS MED SESAMFRØ OG SALTFLAGER.
BAGES VED 200 O 10 -12 MIN.
INGREDIENSER TIL ÆGGESALAT:
- 4 KOGTE ÆG HAKKES
- TILSÆT MAYONAISE
- 1 TSK SENNEP
- LIDT KARRY
- SALT OG PEBER
FREMGANGSMÅDE: ALT RØRES OG LÆGGES OVEN PÅ BRØDET EFTER AFKØLING.
PYNTEN BESTÅR AF ADVOKADOSKIVER, LIDT REJER, FOLD RØGET LAKS SOM ROSER OG DRYS MED KARSE
OG/ELLER PURLØG.
NYDES I GODT SELSKAB OG GERNE MED ET GLAS HVIDVIN
/ HANNE VANG HANSEN
Kommentarer