Konfirmation | Adventskirken

Konfirmation 2023

St. Bededag 5. maj og lørdag 6. maj.
Følg linket for at tilmelding til konfirmation 2023: klik her tilmeldingsformular.

Vær opmærksom på, at tilmeldingen skal udfyldes af en forælder (med del i forældremyndiheden).
Undervejs i tilmeldingen kan I vælge hvilken af dagene I ønsker konfirmation. I får den dag i har valgt.

Program for undervisningen 2022/2023

Klik her for konfirmandprogram 2022/2023

Vær opmærksom på, at konfirmanden skal vælge moduler, som en del af undervisningen.
Modulvalgskemaet skal afleveres senest 22. september.
Klik her for skema til modulvalg

Konfirmationer i 2024: St. Bededag 26. april og lørdag den 27. april.

Konfirmation i Adventskirken

Man kan blive konfirmeret i Adventskirken, hvis man går på Katrinedalskole, bor i Advents sogn eller har tilknytning til kirken. Man bliver konfirmeret i 8. klasse.

Konfirmander griner

Konfirmandundervisningen i Adventskirken foregår lidt anderledes end de fleste andre stmber eder. Alle konfirmander går på det samme hold, og kirkens præster står for undervisningen i fællesskab.  Som konfirmand i Adventskirken har du mulighed for individuelt at vælge forskellige moduler, alt efter hvad man bedst kan tænke sig at

arbejde med, og hvornår det passer bedst i forhold til de andre planer, du har.

Eksempler på moduler:

• Film (Hævnen, Adams Æbler, The Matrix m.fl.)
  • Bibelværksteder
  • Bibelsk Mad (man laver et Bibelsk måltid og spiser sammen)Konfirmander hygger og holde pause på havetrappen
  • Fotosession
  • Musik

Derudover er der fællesundervisning som er for alle – i gennemsnit 1 lørdag om måneden. Vi synger gospel,  maler altertavler, arbejder med forholdet mellem rige og fattige i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, og lærer en masse om påsken.

Konfirmanderne skal endvidere deltage i sammenlagt 10 gudstjenester i løbet af den tid
de går til onfirmationsforberedelse. 4 af disse gudstjenester er en del af undervisningen.

Konfirmander løser opgaver

Spørgsmål til konfirmandundervisningen

Vil du vide mere, så kontakt en af kirkens præster:

- Erik Meier Andersen | mail: erma@km.dk | telefon: 29256809
- Camilla Diderichsen | mail: csd@km.dk | telefon: 29256815