Konfirmation | Adventskirken

Konfirmation 2022: St. Bededag 13. maj samt lørdag 14. maj.
Du kan nu tilmelde dit barn til konfirmation 2022 ved at Link til konfirmandtilmelding.

Vær opmærksom på, at tilmeldingen skal udfyldes af en forælder (med del i forældremyndiheden).
Undervejs i tilmeldingen kan I vælge hvilken af dagene I ønsker konfirmation. I får den dag i har valgt.

Program for undervisningen 2021/2022 Link til konfirmandprogram 2021/2022

Vær opmærksom på, at konfirmanden skal vælge moduler, som en del af undervisningen: Link, skema til modulvalg

Konfirmation 2021: St. Bededag 30. april og lørdag 1. maj . Herudover er der på grund af corona også konfirmation lørdag 19. juni og lørdag  4. september

KONFIRMATION i Adventskirken

Man kan blive konfirmeret i Adventskirken, hvis man går på Katrinedalskole, bor i Advents sogn eller har tilknytning til kirken. Man bliver konfirmeret i 8. klasse.

Konfirmander grinerKonfirmandundervisningen i Adventskirken foregår lidt anderledes end de fleste andre steder. Alle konfirmander går på det samme hold, og kirkens præster står for undervisningen i fællesskab.  Som konfirmand i Adventskirken har du mulighed for individuelt at vælge forskellige moduler, alt efter hvad man bedst kan tænke sig at
arbejde med, og hvornår det passer bedst i forhold til de andre planer, du har.

Eksempler på moduler:

• Film (Hævnen, Adams Æbler, The Matrix m.fl.)
  • Bibelværksteder
  • Bibelsk Mad (man laver et Bibelsk måltid og spiser sammen)Konfirmander hygger og holde pause på havetrappen
  • Fotosession
  • Musik

Derudover er der fællesundervisning som er for alle – i gennemsnit 1 lørdag om måneden. Vi synger gospel,  maler altertavler, arbejder med forholdet mellem rige og fattige i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, og lærer en masse om påsken.

Konfirmanderne skal endvidere deltage i sammenlagt 10 gudstjenester i løbet af den tid
de går til onfirmationsforberedelse. 4 af disse gudstjenester er en del af undervisningen.

Konfirmander løser opgaver

Konfirmation 2023: St. Bededag 5. maj og lørdag 6. maj

Spørgsmål til konfirmandundervisningen
Vil du vide mere, så kontakt en af kirkens præster:
- Erik Meier Andersen, mail: erma@km.dk  telefon 29256809
- Camilla Diderichsen, mail csd@km.dk telefon 29256815