Konfirmation | Adventskirken

TILMELDING TIL KONFIRMATION 2020 Klik her

Man kan blive konfirmeret i Adventskirken, hvis man går på Katrinedalskole, bor i Advents sogn eller har tilknytning til kirken. Man bliver konfirmeret i 8. klasse.

Konfirmation  2020: St. Bededag den 8. maj kl. 10.00 og 13.00 samt lørdag den 9. maj. kl. 10.00 og 13.00.
Program for undervisningen - klik her.
Skema til valg af moduler - klik her.

Konfirmation 2021: St. Bededag den 30. april kl. 10.00. og 13.00 samt lørdag den 1. maj kl. 10.00 og 13.00.

Konfirmandundervisningen i Adventskirken foregår lidt anderledes end de fleste andre steder. Alle konfirmander går på det samme hold, og kirkens præster står for undervisningen i fællesskab.  Som konfirmand i Adventskirken har du mulighed for individuelt at vælge forskellige moduler, alt efter hvad man bedst kan tænke sig at
arbejde med, og hvornår det passer bedst i forhold til de andre planer, du har.

Eksempler på moduler:

• Film (Hævnen, Adams Æbler, The Matrix m.fl.)
  • Bibelværksteder
  • Bibelsk Mad (man laver et Bibelsk måltid og spiser sammen)
  • Fotosession
  • Musik

Derudover er der fællesundervisning som er for alle – i gennemsnit 1 lørdag om måneden. Vi synger gospel,  maler altertavler, arbejder med forholdet mellem rige og fattige i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, og lærer en masse om påsken.

Konfirmanderne skal endvidere deltage i sammenlagt 10 gudstjenester i løbet af den tid de går til

konfirmationsforberedelse. 4 af disse gudstjenester er en del af undervisningen.

Spørgsmål til konfirmandundervisningen
Vil du vide mere, så kontakt en af kirkens præster:
- Erik Meier Andersen, mail: erma@km.dk  telefon 29256809
- Camilla Diderichsen, mail csd@km.dk telefon 29256815