New Joy Gospel Choir | Adventskirken

New Joy Gospel Choir

New Joy er et ca. 35 mand stort gospelkor, som byder på firestemmig sang, fantastiske solister og en korleder, der helhjertet forstår at formidle gospelmusikkens glade budskab.
Korets koncerter skal ikke alene give publikum oplevelsen af intimitet og hjertevarme, men også vise den sprudlende kraftfulde glæde, som gospel også er.
Repertoiret spænder vidt fra smukke, stille ballader til glade rytmiske gospelsange, ligesom der altid er plads til medrivende fællessange. Der synges a capella, såvel som med klaver-, guitar- og orkesterakkompagnement.
New Joy ledes af Henrik David Mikkelsen. Henrik er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1996 som almen musikpædagog, og har siden 1990 sunget, spillet og dirigeret gospel.

Koret laver egne koncerter og workshops og bliver engageret til koncerter, gospelgudstjenester og private arrangementer bl.a. i form af bryllupper og foreningsarrangementer rundt omkring på Sjælland.

New Joy øver tirsdage i Adventskirken kl. 19-21.30.
Der er ”Åbent hus-øver" de 4 første øvegange hver sæson. Hvis du har lyst til at synge gospel, har du mulighed for at møde op til "Åbent hus-øver", og snuse lidt til gospel og til New Joy, inden du bestemmer dig for at gå til optagelsesprøve.

Hjemmeside http://newjoy.dk/
Kontakt: info@newjoy.dk