Rytmisk legestue/Babysalmesang | Adventskirken

Rytmisk legestue/Babysalmesang

Styrk kommunikationen med de yngste

En gang om ugen er Adventskirken vært ved en rytmisk legestue. Her kan børnene lege i trygge rammer med forældrene ved deres side, og forældrene kan tale sammen over en kop kaffe. I legestuen bliver du mødt af Christina Iversen, som er kirkekoordinator i kirken.

Som en del af legestuen, er der rytmik i kirkerummet opdelt efter alder: kl. 9.45: 10+ mdr., kl. 10.15: 6-9 mdr. og kl. 10.45: 0-5 mdr.  Vores musikpædagog, Susanne Wittrup, leder rytmikken, hvor sang, dans og bevægelse kombineres. Holdene er eftertragtede, og forskning viser, at rytmikken styrker kommunikationen mellem barn og forælder. Der er ingen tilmelding til legestuen.

Hvornår: Torsdag fra klokken 9.30 til 11.30

Pris: 10 kr. for børn og 15 kr. for voksne pr. gang. Du kan betale med kontanter eller betale med MobilePay.

Hvis du vil vide mere: Kontakt kirkekoordinator Christina Sønderskov Iversen på telefon 29256831 eller skriv til cski@km.dk. Hvis du vil opdateres på legestuen, så tilmeld dig maillisten for sæson2018/2019 her.

For hvem: Forældre og bedsteforældre, der går hjemme med børn op til 2 år.

Praktisk: Vi har puslebord, mikroovn og elkoger - bare spørg.

Kalender for børn og unge